Recente trends geven aan dat een steeds groter deel van de kapitaalstromen naar aandelen vloeit.

Een verzwakking van de koppeling tussen individuele aandelen (met andere woorden een zwakkere correlatie tussen aandelenkoersen) was in 1998 en 2003 een koopsignaal en dit jaar valt deze samen met de sterkste stijging van de Standard & Poor's 500-index in een maand januari sinds 1997.

In de afgelopen zes jaar kenden alle aandelen wereldwijd een soortgelijk verloop, maar deze trend is nu sneller dan ooit tevoren aan het keren. Dit wijst er volgens Masset op dat het beleggersvertrouwen, dat zwaar te lijden heeft gehad onder de financiële crisis, eindelijk terugkeert.

Recente trends geven aan dat een steeds groter deel van de kapitaalstromen naar aandelen vloeit. Een verzwakking van de koppeling tussen individuele aandelen (met andere woorden een zwakkere correlatie tussen aandelenkoersen) was in 1998 en 2003 een koopsignaal en dit jaar valt deze samen met de sterkste stijging van de Standard & Poor's 500-index in een maand januari sinds 1997. In de afgelopen zes jaar kenden alle aandelen wereldwijd een soortgelijk verloop, maar deze trend is nu sneller dan ooit tevoren aan het keren. Dit wijst er volgens Masset op dat het beleggersvertrouwen, dat zwaar te lijden heeft gehad onder de financiële crisis, eindelijk terugkeert.