Steeds meer fondsbeheerders waarschuwen voor ontploffing beurskoersen. In de afgelopen weken kwamen al drie grote legendes uit de beurswereld met een waarschuwing over de te dure beurs. Het betrof meer bepaald Stan Druckenmiller, Carl Icahn en Warren Buffett.

Daar heeft zich nu ook Julian Robertson bij aangesloten, de 81-jarige stichter van Tiger Management. Druckenmiller, Icahn en Buffett zijn van mening dat Wall Street momenteel correct gewaardeerd is, Robertson durft zelfs te spreken van een zeepbel die dreigt te ontploffen.

Steeds meer fondsbeheerders waarschuwen voor ontploffing beurskoersen. In de afgelopen weken kwamen al drie grote legendes uit de beurswereld met een waarschuwing over de te dure beurs. Het betrof meer bepaald Stan Druckenmiller, Carl Icahn en Warren Buffett. Daar heeft zich nu ook Julian Robertson bij aangesloten, de 81-jarige stichter van Tiger Management. Druckenmiller, Icahn en Buffett zijn van mening dat Wall Street momenteel correct gewaardeerd is, Robertson durft zelfs te spreken van een zeepbel die dreigt te ontploffen.