De kans is echter groot dat de toekomstige generaties het veel moeilijker zullen hebben dan de onze het heeft gehad, ze zullen namelijk de puinhoop moeten opruimen die wij hebben achtergelaten. Die puinhoop bestaat onder andere uit een schuldenberg zoals er in de geschiedenis geen gelijkaardige is geweest.

Klarman is dus ongerust over de toekomst, de volgende generatie start vanuit een zeer moeilijke uitgangspositie en moet proberen de economie weer op de rails te zetten. Dat belooft een verre van makkelijke operatie te worden, waarbij de kansen op succes zeker niet gegarandeerd zijn.

De kans is echter groot dat de toekomstige generaties het veel moeilijker zullen hebben dan de onze het heeft gehad, ze zullen namelijk de puinhoop moeten opruimen die wij hebben achtergelaten. Die puinhoop bestaat onder andere uit een schuldenberg zoals er in de geschiedenis geen gelijkaardige is geweest. Klarman is dus ongerust over de toekomst, de volgende generatie start vanuit een zeer moeilijke uitgangspositie en moet proberen de economie weer op de rails te zetten. Dat belooft een verre van makkelijke operatie te worden, waarbij de kansen op succes zeker niet gegarandeerd zijn.