Ze werden met staatshulp overeind gehouden, maar sinds het omvallen van producent van zonne-energiecellen Chaori Solar is dat niet langer meer het geval. Inmiddels heeft ook Xuzhou Zhongsen Tonghao New Board Co noodgedwongen de boeken moeten neerleggen.

Ook deze producent van bouwmaterialen heeft obligaties uitstaan, die dus niet terugbetaald zullen worden. Alles wijst er op dat nog meer bedrijven dezelfde weg zullen inslaan. Daarmee dreigen ook de banken met steeds meer probleemkredieten opgezadeld te worden.

Ze werden met staatshulp overeind gehouden, maar sinds het omvallen van producent van zonne-energiecellen Chaori Solar is dat niet langer meer het geval. Inmiddels heeft ook Xuzhou Zhongsen Tonghao New Board Co noodgedwongen de boeken moeten neerleggen. Ook deze producent van bouwmaterialen heeft obligaties uitstaan, die dus niet terugbetaald zullen worden. Alles wijst er op dat nog meer bedrijven dezelfde weg zullen inslaan. Daarmee dreigen ook de banken met steeds meer probleemkredieten opgezadeld te worden.