Steeds meer brokers geven ook een negatief advies voor Apple, waarbij telkens als constante een verwachte vertraging van de verkopen van iPhones in het huidige kwartaal terugkomt. Citigroup en Barclays Capital hebben dan ook hun winstverwachtingen voor het bedrijf verlaagd.

Citigroup heeft voor Apple nu nog een koersdoel van 480 dollar, waar dat voordien 500 dollar was. In het geval van Barclays bedraagt het koersdoel nu 530 in plaats van 575 dollar. Opmerkelijk is dat in beide gevallen het koersdoel nog ruim boven de huidige koersen ligt.

Steeds meer brokers geven ook een negatief advies voor Apple, waarbij telkens als constante een verwachte vertraging van de verkopen van iPhones in het huidige kwartaal terugkomt. Citigroup en Barclays Capital hebben dan ook hun winstverwachtingen voor het bedrijf verlaagd. Citigroup heeft voor Apple nu nog een koersdoel van 480 dollar, waar dat voordien 500 dollar was. In het geval van Barclays bedraagt het koersdoel nu 530 in plaats van 575 dollar. Opmerkelijk is dat in beide gevallen het koersdoel nog ruim boven de huidige koersen ligt.