Maar dit jaar zou het wel eens anders kunnen zijn. Steeds meer beursgoeroes voorspellen grote problemen in 2014, met onder andere de namen van Faber, Rogers, Dent, Maloney, & Stockman. Deze mannen hebben zich stuk voor stuk een reputatie in de financiële wereld verworven.

Verschillende van hen slaagden er in om de subprimecrisis van 2008 te voorspellen en kunnen dus een track record voorleggen. De gemeenschappelijke noemer in hun voorspellingen is dat de Amerikaanse centrale bank door haar politiek van monetaire verruiming de basis heeft gelegd van iets wat niet veel goeds belooft.

Maar dit jaar zou het wel eens anders kunnen zijn. Steeds meer beursgoeroes voorspellen grote problemen in 2014, met onder andere de namen van Faber, Rogers, Dent, Maloney, & Stockman. Deze mannen hebben zich stuk voor stuk een reputatie in de financiële wereld verworven. Verschillende van hen slaagden er in om de subprimecrisis van 2008 te voorspellen en kunnen dus een track record voorleggen. De gemeenschappelijke noemer in hun voorspellingen is dat de Amerikaanse centrale bank door haar politiek van monetaire verruiming de basis heeft gelegd van iets wat niet veel goeds belooft.