Bij het slot van de handel stond de Dow Jones 1,31% in de plus, terwijl de S&P 500 en de Nasdaq winsten van respectievelijk 1,17% en 1,19% lieten optekenen. De Dow Jones slaagde er in om het verlies van gisteren volledig op te halen.

Rendement op Amerikaanse staatsobligaties weer hoger

Op de valutamarkten ging de koers van de euro weer wat hoger, hoewel er van grote bewegingen geen sprake was.

Bij het slot van de handel werd voor één euro 1,2511 dollar betaald of fracties van een procent meer dan het slotniveau van gisteren.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 1,661%, of flink hoger ten opzichte van maandag.

Olie en goud weer iets duurder

Voor een troy ounce goud werd 1608,80 dollar betaald, wat neerkomt op een stijging met iets meer dan 12 dollar. Ruwe olie (US Crude) werd eveneens duurder, voor een vat ruwe olie werd uiteindelijk bijna 83,50 dollar betaald.

Bij het slot van de handel stond de Dow Jones 1,31% in de plus, terwijl de S&P 500 en de Nasdaq winsten van respectievelijk 1,17% en 1,19% lieten optekenen. De Dow Jones slaagde er in om het verlies van gisteren volledig op te halen. Rendement op Amerikaanse staatsobligaties weer hoger Op de valutamarkten ging de koers van de euro weer wat hoger, hoewel er van grote bewegingen geen sprake was. Bij het slot van de handel werd voor één euro 1,2511 dollar betaald of fracties van een procent meer dan het slotniveau van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 1,661%, of flink hoger ten opzichte van maandag. Olie en goud weer iets duurder Voor een troy ounce goud werd 1608,80 dollar betaald, wat neerkomt op een stijging met iets meer dan 12 dollar. Ruwe olie (US Crude) werd eveneens duurder, voor een vat ruwe olie werd uiteindelijk bijna 83,50 dollar betaald.