Steeds meer bedrijven liegen over hun omzet. Bijna één op vijf van de medewerkers van het accountingkantoor was in de afgelopen 12 maanden geconfronteerd met financiële manipulatie van de boeken. De praktijken werden vastgesteld in 36 landen verspreid over de hele wereld.

David Stulb, head van E&Y's fraud investigation and dispute services practice, maakt zich grote zorgen over deze evolutie. In toenemende mate laten bedrijven alle schroom vallen om resultaten te presenteren die in feite gebaseerd zijn op valse gegevens.

Steeds meer bedrijven liegen over hun omzet. Bijna één op vijf van de medewerkers van het accountingkantoor was in de afgelopen 12 maanden geconfronteerd met financiële manipulatie van de boeken. De praktijken werden vastgesteld in 36 landen verspreid over de hele wereld. David Stulb, head van E&Y's fraud investigation and dispute services practice, maakt zich grote zorgen over deze evolutie. In toenemende mate laten bedrijven alle schroom vallen om resultaten te presenteren die in feite gebaseerd zijn op valse gegevens.