De oorzaak hiervoor moet onder andere woorden gezocht bij het feit dat de groeimarkten de economische crisis sneller hebben verteerd dan de geïndustrialiseerde landen.

Onder andere bedrijen als Vale SA en Korea Electric Power Corporation hebben grote emissies in de markt geplaatst.

Momenteel is de plaatsing van bedrijfsobligaties uit emerging markets voor een totaal bedrag van 13,60 miljard dollar gepland.

Dit jaar werden tot dusver voor een bedrag van 521 miljard dollar aan bedrijfsobligaties geplaatst, hetgeen neerkomt op een stijging met 15% ten opzichte van vorig jaar.

De oorzaak hiervoor moet onder andere woorden gezocht bij het feit dat de groeimarkten de economische crisis sneller hebben verteerd dan de geïndustrialiseerde landen. Onder andere bedrijen als Vale SA en Korea Electric Power Corporation hebben grote emissies in de markt geplaatst. Momenteel is de plaatsing van bedrijfsobligaties uit emerging markets voor een totaal bedrag van 13,60 miljard dollar gepland. Dit jaar werden tot dusver voor een bedrag van 521 miljard dollar aan bedrijfsobligaties geplaatst, hetgeen neerkomt op een stijging met 15% ten opzichte van vorig jaar.