Ook hedge fondsbeheerder Jeremy Grantham is op zijn hoede wat betreft een verdere stijging van de beurskoersen. Volgens deze fondsbeheerder is de Standard & Poor's 500 Index met 75% overgewaardeerd. Dat betekent dat de huidige waarderingen uiteindelijk totaal onaantrekkelijk zijn geworden.

Grantham vreest bovendien dat er in de komende jaren weinig of niets meer te verdienen zal vallen op de beurzen. Na de zeven vette lijkt nu het tijdstip van de zeven magere jaren te zijn aangebroken. Die zeven magere jaren kunnen door een forse correctie ingeluid worden.

Ook hedge fondsbeheerder Jeremy Grantham is op zijn hoede wat betreft een verdere stijging van de beurskoersen. Volgens deze fondsbeheerder is de Standard & Poor's 500 Index met 75% overgewaardeerd. Dat betekent dat de huidige waarderingen uiteindelijk totaal onaantrekkelijk zijn geworden. Grantham vreest bovendien dat er in de komende jaren weinig of niets meer te verdienen zal vallen op de beurzen. Na de zeven vette lijkt nu het tijdstip van de zeven magere jaren te zijn aangebroken. Die zeven magere jaren kunnen door een forse correctie ingeluid worden.