Steeds meer Amerikanen zoeken naar alternatieven voor de dollar, want ook het groene biljet wordt niet meer vertrouwd. Beleggers zoeken nu hun toevlucht in kunst, wijn, antieke wagens enzovoort. Ook goud is steeds populairder als alternatief voor de dollar, maar dan wel in fysieke vorm.

De grote vraag naar gouden en zilveren munten bewijst dat de inwoners van de Verenigde Staten ook de papieren vormen van beleggingen in edelmetalen steeds meer wantrouwen. De Amerikanen kiezen steeds vaker voor 'real assets', hetgeen aantoont dat ook het geloof in het systeem een stevige deuk heeft gekregen.

Steeds meer Amerikanen zoeken naar alternatieven voor de dollar, want ook het groene biljet wordt niet meer vertrouwd. Beleggers zoeken nu hun toevlucht in kunst, wijn, antieke wagens enzovoort. Ook goud is steeds populairder als alternatief voor de dollar, maar dan wel in fysieke vorm. De grote vraag naar gouden en zilveren munten bewijst dat de inwoners van de Verenigde Staten ook de papieren vormen van beleggingen in edelmetalen steeds meer wantrouwen. De Amerikanen kiezen steeds vaker voor 'real assets', hetgeen aantoont dat ook het geloof in het systeem een stevige deuk heeft gekregen.