Op de eerste plaats is het minder 'in' om te trouwen. Veel Amerikanen gaan gewoon samen wonen waardoor ze zich als het misloopt de kosten van een scheiding kunnen besparen. Maar ook de financiële kant van de zaak blijkt een belangrijke rol te spelen in het verhaal.

Steeds meer Amerikanen kunnen niet meer trouwen wegens geldproblemen. Steeds meer jongeren, op de eerste plaats vrouwen, weigeren nog om een date te maken met iemand die geen geld heeft. De dollar blijkt zelfs een groot verschil te maken in de wereld van de romantiek.

Op de eerste plaats is het minder 'in' om te trouwen. Veel Amerikanen gaan gewoon samen wonen waardoor ze zich als het misloopt de kosten van een scheiding kunnen besparen. Maar ook de financiële kant van de zaak blijkt een belangrijke rol te spelen in het verhaal. Steeds meer Amerikanen kunnen niet meer trouwen wegens geldproblemen. Steeds meer jongeren, op de eerste plaats vrouwen, weigeren nog om een date te maken met iemand die geen geld heeft. De dollar blijkt zelfs een groot verschil te maken in de wereld van de romantiek.