In de praktijk blijkt de vastgoedmarkt zich te herstellen, maar dat herstel is vooral te danken aan het feit dat steeds meer grote institutionele beleggers vastgoed kopen om dat verhuren. Het is dus zeker niet zo dat de man in de straat opnieuw koper is geworden van zijn eigen huis of appartement.

Die man in de straat krijgt het steeds moeilijker om zijn eigen rekeningen te betalen. Maar liefst 76% zou volgens een recent onderzoek over te weinig geld beschikken om zijn onkosten in de komende zes maanden te betalen. Steeds meer Amerikanen kunnen moeilijke periodes niet overbruggen en dat is een trend die steeds duidelijkere vormen begint aan te nemen.

In de praktijk blijkt de vastgoedmarkt zich te herstellen, maar dat herstel is vooral te danken aan het feit dat steeds meer grote institutionele beleggers vastgoed kopen om dat verhuren. Het is dus zeker niet zo dat de man in de straat opnieuw koper is geworden van zijn eigen huis of appartement. Die man in de straat krijgt het steeds moeilijker om zijn eigen rekeningen te betalen. Maar liefst 76% zou volgens een recent onderzoek over te weinig geld beschikken om zijn onkosten in de komende zes maanden te betalen. Steeds meer Amerikanen kunnen moeilijke periodes niet overbruggen en dat is een trend die steeds duidelijkere vormen begint aan te nemen.