Volgens S&P Dow Jones Indices zou het momenteel gaan over een bedrag van 451,70 miljard dollar, een bedrag dat in het afgelopen jaar alleen al met een kwart procent is gestegen. Steeds meer Amerikaanse bedrijven hebben zodoende problemen om hun pensioenen te betalen.

Howard Silverblatt, senior index analyst bij S&P Dow Jones Indices, is van mening dat oudere werknemers zich weinig zorgen hoeven te maken over hun pensioen, het is de jongere generatie die alle redenen heeft om bezorgd te zijn. Hoe de situatie bij de Europese bedrijven is, moet nog onderzocht worden.

Volgens S&P Dow Jones Indices zou het momenteel gaan over een bedrag van 451,70 miljard dollar, een bedrag dat in het afgelopen jaar alleen al met een kwart procent is gestegen. Steeds meer Amerikaanse bedrijven hebben zodoende problemen om hun pensioenen te betalen. Howard Silverblatt, senior index analyst bij S&P Dow Jones Indices, is van mening dat oudere werknemers zich weinig zorgen hoeven te maken over hun pensioen, het is de jongere generatie die alle redenen heeft om bezorgd te zijn. Hoe de situatie bij de Europese bedrijven is, moet nog onderzocht worden.