Vorig jaar gingen er in totaal 95 banken over kop. De Federal Deposit Insurance Corp. nam op de eerste plaats Haven Trust Bank Florida over, een kleinere bank met in totaal 148,60 miljoen dollar aan activa.

Whidbey Island Bank uit Washington nam anderzijds de activa over van North County Bank. Het ziet er niet naar uit dat de stroom van bankfaillissementen al achter de rug is.

Vooral staten als Florida worden heel hard geraakt, vanwege het feit dat het ineenzakken van de vastgoedmarkt behoorlijk wat schade heeft aangericth. Ook California, Georgia en Illinois verkeren in hetzelfde geval.

Vorig jaar gingen er in totaal 95 banken over kop. De Federal Deposit Insurance Corp. nam op de eerste plaats Haven Trust Bank Florida over, een kleinere bank met in totaal 148,60 miljoen dollar aan activa. Whidbey Island Bank uit Washington nam anderzijds de activa over van North County Bank. Het ziet er niet naar uit dat de stroom van bankfaillissementen al achter de rug is. Vooral staten als Florida worden heel hard geraakt, vanwege het feit dat het ineenzakken van de vastgoedmarkt behoorlijk wat schade heeft aangericth. Ook California, Georgia en Illinois verkeren in hetzelfde geval.