Deze verkoop kadert in het geordende ontmantelingsplan van de Groep Dexia dat dateert van oktober 2011.

Deze transactie dient nog de goedkeuring te krijgen van de toezichthouders inzake concurrentieregelgeving en de Europese Commissie, en zou in de loop van het derde kwartaal van 2013 kunnen worden afgerond.

Deze transactie heeft geen significante impact op het financiële resultaat van Dexia Groep en zal verder toegelicht worden bij het afronden van de transactie.

Dexia geeft ook aan dat de afronding van de verkoop van Dexia Asset Management, aanvankelijk voorzien voor 28 juni 2013, werd uitgesteld. Echter, de onderhandelingen met GCS Capital worden verdergezet.

Deze verkoop kadert in het geordende ontmantelingsplan van de Groep Dexia dat dateert van oktober 2011. Deze transactie dient nog de goedkeuring te krijgen van de toezichthouders inzake concurrentieregelgeving en de Europese Commissie, en zou in de loop van het derde kwartaal van 2013 kunnen worden afgerond. Deze transactie heeft geen significante impact op het financiële resultaat van Dexia Groep en zal verder toegelicht worden bij het afronden van de transactie. Dexia geeft ook aan dat de afronding van de verkoop van Dexia Asset Management, aanvankelijk voorzien voor 28 juni 2013, werd uitgesteld. Echter, de onderhandelingen met GCS Capital worden verdergezet.