Euro raakt niet voorbij kaap van 1,32 dollar

Op de valutamarkten kon de koers van de euro een deel van het geleden verlies weer ophalen, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3195 dollar betaald, of bijna een kwart procent meer dan de slotkoers van gisteren.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,361%, of ruim een procent minder ten opzichte van het slotniveau van dinsdag.

Goudprijs iets lager, olieprijs stabiel

Voor een troy ounce goud werd vanavond iets minder dan 1283,50 dollar betaald, of ongeveer een kwart procent minder dan het vorig slotniveau.

Ruwe olie (US Crude) bleef ter plaatse trappelen, voor een vat ruwe olie werd iets minder dan 94 dollar betaald of ongeveer evenveel als de slotkoers van dinsdagavond.

Euro raakt niet voorbij kaap van 1,32 dollar Op de valutamarkten kon de koers van de euro een deel van het geleden verlies weer ophalen, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3195 dollar betaald, of bijna een kwart procent meer dan de slotkoers van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,361%, of ruim een procent minder ten opzichte van het slotniveau van dinsdag. Goudprijs iets lager, olieprijs stabiel Voor een troy ounce goud werd vanavond iets minder dan 1283,50 dollar betaald, of ongeveer een kwart procent minder dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) bleef ter plaatse trappelen, voor een vat ruwe olie werd iets minder dan 94 dollar betaald of ongeveer evenveel als de slotkoers van dinsdagavond.