Toch waren er twee opvallende dalers: Facebook en Starbucks werden afgestraft voor een tegenvallend kwartaalbericht. In het laatste geval was de koersval de grootste voor de afgelopen 12 jaar.

Euro flirt met kaap van 1,23 dollar

Op de valutamarkten zette de euro het herstel verder, nog steeds vanuit een oververkochte situatie.

Bij het slot van de handel werd voor één euro 1,2303 dollar betaald, of zowat een kwart procent meer dan het slot van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 1,555%, of bijna negen procent boven het slotniveau van gisteren.

Olie en goud weer duurder

Voor een troy ounce goud werd 1625 dollar betaald, of bijna 10 dollar meer dan het slotniveau van gisteren. Ruwe olie (US Crude) werd bijna één dollar duurder, voor een vat ruwe olie werd bijna 92 dollar betaald, of één procent meer ten opzichte van het slot van gisteren.

Toch waren er twee opvallende dalers: Facebook en Starbucks werden afgestraft voor een tegenvallend kwartaalbericht. In het laatste geval was de koersval de grootste voor de afgelopen 12 jaar. Euro flirt met kaap van 1,23 dollar Op de valutamarkten zette de euro het herstel verder, nog steeds vanuit een oververkochte situatie. Bij het slot van de handel werd voor één euro 1,2303 dollar betaald, of zowat een kwart procent meer dan het slot van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 1,555%, of bijna negen procent boven het slotniveau van gisteren. Olie en goud weer duurder Voor een troy ounce goud werd 1625 dollar betaald, of bijna 10 dollar meer dan het slotniveau van gisteren. Ruwe olie (US Crude) werd bijna één dollar duurder, voor een vat ruwe olie werd bijna 92 dollar betaald, of één procent meer ten opzichte van het slot van gisteren.