De outlook voor de kredietrating van Spanje werd vanmorgen door Standard & Poor's opgetrokken van negatief naar stabiel. De Spaanse economie is aan de beterhand en daardoor is de kans kleiner geworden dat de kredietrating van het land vooralsnog zal worden verlaagd.

Anderzijds werd de kredietrating voor Nederland verlaagd van AAA naar AA+, waarbij werd aangegeven dat de groeivooruitzichten zwakker klinken dan oorspronkelijk was verwacht. Standard & Poor's verhoogde ook de kredietrating voor Cyprus van CCC+ naar B-.

De outlook voor de kredietrating van Spanje werd vanmorgen door Standard & Poor's opgetrokken van negatief naar stabiel. De Spaanse economie is aan de beterhand en daardoor is de kans kleiner geworden dat de kredietrating van het land vooralsnog zal worden verlaagd. Anderzijds werd de kredietrating voor Nederland verlaagd van AAA naar AA+, waarbij werd aangegeven dat de groeivooruitzichten zwakker klinken dan oorspronkelijk was verwacht. Standard & Poor's verhoogde ook de kredietrating voor Cyprus van CCC+ naar B-.