Volgens Japan Bond Trading Co daalde het rendement op de 10-jarige Japanse staatsobligatie vanmorgen met 3 basispunten tot 1,22%, na gisteren met 5 basispunten te zijn gestegen.

Yuji Saito, directeurq van het foreign-exchange department bij Credit Agricole Corporate and Investment Bank in Tokio, merkt op dat meestal op het einde van de maand yen's worden gekocht.

Saito is van mening dat de downgrading door Standard & Poor's sneller dan verwacht kwam en dat ze nog een tijdje op het sentiment kan blijven wegen. Hij sluit niet uit dat de Japanse beurs verder gaat corrigeren.

Volgens Japan Bond Trading Co daalde het rendement op de 10-jarige Japanse staatsobligatie vanmorgen met 3 basispunten tot 1,22%, na gisteren met 5 basispunten te zijn gestegen. Yuji Saito, directeurq van het foreign-exchange department bij Credit Agricole Corporate and Investment Bank in Tokio, merkt op dat meestal op het einde van de maand yen's worden gekocht. Saito is van mening dat de downgrading door Standard & Poor's sneller dan verwacht kwam en dat ze nog een tijdje op het sentiment kan blijven wegen. Hij sluit niet uit dat de Japanse beurs verder gaat corrigeren.