Bob Janjuah, co-head cross-asset allocation strategy bij Nomura, is van mening dat de markten momenteel bezig zijn om de toestand van 'new normal' te verrekenen. Dergelijke situatie komt neer op weinig groei en het ontbreken van de juiste politieke reactie daarop.

Janjuah verwacht niet dat de koersen in één vloeiende lijn naar omlaag zullen gaan, de correctie zal met ups en downs verlopen. Hij gaf toe dat hij eerder dit jaar te optimistisch was geweest, een houding die door de huidige marktomstandigheden niet langer meer gerechtvaardigd kan worden.

Bob Janjuah, co-head cross-asset allocation strategy bij Nomura, is van mening dat de markten momenteel bezig zijn om de toestand van 'new normal' te verrekenen. Dergelijke situatie komt neer op weinig groei en het ontbreken van de juiste politieke reactie daarop. Janjuah verwacht niet dat de koersen in één vloeiende lijn naar omlaag zullen gaan, de correctie zal met ups en downs verlopen. Hij gaf toe dat hij eerder dit jaar te optimistisch was geweest, een houding die door de huidige marktomstandigheden niet langer meer gerechtvaardigd kan worden.