De Standard & Poor's 500 kan nieuwe records in de vingers hebben, want deze index bevindt zich op ongeveer 1% van zijn historisch piekniveau. Heinz-Gerard Sonnenschein van Deutsche Postbank maakt zich voorlopig nog geen zorgen over een mogelijke correctie.

Het sentiment op de markt blijft bullish, maar van enige vorm van overdrijving is geen sprake. Wel vindt Sonnenschein het belangrijk dat het optimisme nu wordt gestaafd door de macro-economische indicatoren. Hij verwacht in de komende weken en maanden het verdere bewijs dat de Amerikaanse economie blijft verbeteren.

De Standard & Poor's 500 kan nieuwe records in de vingers hebben, want deze index bevindt zich op ongeveer 1% van zijn historisch piekniveau. Heinz-Gerard Sonnenschein van Deutsche Postbank maakt zich voorlopig nog geen zorgen over een mogelijke correctie. Het sentiment op de markt blijft bullish, maar van enige vorm van overdrijving is geen sprake. Wel vindt Sonnenschein het belangrijk dat het optimisme nu wordt gestaafd door de macro-economische indicatoren. Hij verwacht in de komende weken en maanden het verdere bewijs dat de Amerikaanse economie blijft verbeteren.