Aanleiding voor de forse koersstijging is een spectaculair van de bedrijfsresultaten. Het is al minstens 110 jaar geleden dat de bedrijven uit de Standard & Poor's 500 Index zo'n spectaculair winstherstel lieten optekenen.

De kloof tussen de verwachte winsten voor de komende winsten en de gemiddelde winsten over de afgelopen 10 jaar is de grootste 1951, zo blijkt uit cijfers verstrekt door Robert Shiller van Yale University.

Op basis van de bedrijfsresultaten is het volgens de meeste analisten nog te vroeg om aandelen te verkopen. In de gegeven omstandigheden kunnen de koersen alleen maar verder stijgen.

Aanleiding voor de forse koersstijging is een spectaculair van de bedrijfsresultaten. Het is al minstens 110 jaar geleden dat de bedrijven uit de Standard & Poor's 500 Index zo'n spectaculair winstherstel lieten optekenen. De kloof tussen de verwachte winsten voor de komende winsten en de gemiddelde winsten over de afgelopen 10 jaar is de grootste 1951, zo blijkt uit cijfers verstrekt door Robert Shiller van Yale University. Op basis van de bedrijfsresultaten is het volgens de meeste analisten nog te vroeg om aandelen te verkopen. In de gegeven omstandigheden kunnen de koersen alleen maar verder stijgen.