Ratingagenschap Standard and Poor's houdt de rating voor de Franse banken nauwlettend in de gaten. Wegens hun kapitaalpositie komen alle grote Franse banken voor een ratingverlaging in aanmerking. Uitzondering die de regel bevestigt is Credit Mutuel.

Toch houdt Standard and Poor's nog een slag om de arm. Wanneer de banken hun kapitaalpositie blijven versterken, kan een ratingverlaging nog worden afgewend. Standard and Poor's heeft een A-rating voor zowel BNP Paribas, Societe Generale als Credit Agricole. Alle drie hebben een negatieve outlook.

Ratingagenschap Standard and Poor's houdt de rating voor de Franse banken nauwlettend in de gaten. Wegens hun kapitaalpositie komen alle grote Franse banken voor een ratingverlaging in aanmerking. Uitzondering die de regel bevestigt is Credit Mutuel. Toch houdt Standard and Poor's nog een slag om de arm. Wanneer de banken hun kapitaalpositie blijven versterken, kan een ratingverlaging nog worden afgewend. Standard and Poor's heeft een A-rating voor zowel BNP Paribas, Societe Generale als Credit Agricole. Alle drie hebben een negatieve outlook.