De werkgevers zijn bereid een eind tegemoet te komen aan hun eisen, maar willen niet het onderste uit de kan geven. Het gevolg is dat de platinaprijs vorige week de beste prestatie in drie maanden afleverde, die platinaprijs liet een stijging met 3% optekenen.

Ook palladium werd opnieuw duurder, maar dan wel om andere redenen. De palladiumaprijs steeg vorige week met 2%, dit als gevolg van toenemende bezorgdheid dat de aanvoer van Rusland als gevolg van de opgelegde sancties in gevaar kan komen. Daardoor dreigt er een tekort op de markt te ontstaan.

De werkgevers zijn bereid een eind tegemoet te komen aan hun eisen, maar willen niet het onderste uit de kan geven. Het gevolg is dat de platinaprijs vorige week de beste prestatie in drie maanden afleverde, die platinaprijs liet een stijging met 3% optekenen. Ook palladium werd opnieuw duurder, maar dan wel om andere redenen. De palladiumaprijs steeg vorige week met 2%, dit als gevolg van toenemende bezorgdheid dat de aanvoer van Rusland als gevolg van de opgelegde sancties in gevaar kan komen. Daardoor dreigt er een tekort op de markt te ontstaan.