"In september 2012 lanceerde Gimv zijn op waardecreatie gefocuste platformstrategie, waarbij we de ambitie uitspraken om de referentie te worden in een aantal zorgvuldig geselecteerde investeringsplatformen. Twee jaar later vinden ondernemers met een focus op innovatie, internationalisering en schaalvergroting volop de weg naar Gimv. Dit vertaalde zich in een verdubbeling van het aantal nieuwe investeringen, waarbij selectief werd ingespeeld op een aantal cruciale maatschappelijke uitdagingen en langetermijntrends. Ook het vorig jaar door Gimv en een aantal stakeholders gelanceerde Gimv Health & Care fonds speelt in op deze uitdagingen. Zo kon het fonds de afgelopen maanden een beloftevol partnership aangaan met twee innovatieve bedrijven en dienstverleners in de health & care sector."

En tenslotte: "Ter financiering van de verdere uitbouw van de portefeuille en de groei van Gimv, bieden we onze aandeelhouders ook dit jaar een stabiel dividend aan met de mogelijkheid om te opteren voor een keuzedividend."

"In september 2012 lanceerde Gimv zijn op waardecreatie gefocuste platformstrategie, waarbij we de ambitie uitspraken om de referentie te worden in een aantal zorgvuldig geselecteerde investeringsplatformen. Twee jaar later vinden ondernemers met een focus op innovatie, internationalisering en schaalvergroting volop de weg naar Gimv. Dit vertaalde zich in een verdubbeling van het aantal nieuwe investeringen, waarbij selectief werd ingespeeld op een aantal cruciale maatschappelijke uitdagingen en langetermijntrends. Ook het vorig jaar door Gimv en een aantal stakeholders gelanceerde Gimv Health & Care fonds speelt in op deze uitdagingen. Zo kon het fonds de afgelopen maanden een beloftevol partnership aangaan met twee innovatieve bedrijven en dienstverleners in de health & care sector." En tenslotte: "Ter financiering van de verdere uitbouw van de portefeuille en de groei van Gimv, bieden we onze aandeelhouders ook dit jaar een stabiel dividend aan met de mogelijkheid om te opteren voor een keuzedividend."