Staat nu ook de Maleisische vastgoedmarkt op instorten? Volgens vastgoedspecialist CIMB zou dat inderdaad wel eens het geval kunnen zijn, waarbij zelfs de vergelijking wordt gemaakt met de crash die de vastgoedmarkt enkele jaren geleden in Dubai beleefde.

In Dubai werd als waanzinnig gebouwd, tot op het moment dat de financiële crisis van 2008 in volle hevigheid losbarstte. De prijzen voor vastgoed stortten vervolgens met 50% in, waarna er sprake was van een enorme leegstand. Iets gelijkaardigs zou nu ook in Maleisië kunnen gebeuren.

Staat nu ook de Maleisische vastgoedmarkt op instorten? Volgens vastgoedspecialist CIMB zou dat inderdaad wel eens het geval kunnen zijn, waarbij zelfs de vergelijking wordt gemaakt met de crash die de vastgoedmarkt enkele jaren geleden in Dubai beleefde. In Dubai werd als waanzinnig gebouwd, tot op het moment dat de financiële crisis van 2008 in volle hevigheid losbarstte. De prijzen voor vastgoed stortten vervolgens met 50% in, waarna er sprake was van een enorme leegstand. Iets gelijkaardigs zou nu ook in Maleisië kunnen gebeuren.