De Amerikaanse centrale bank heeft namelijk de grootste zeepbel aller tijden geblazen, waarbij dus nogmaals de superlatieven bovengehaald worden. Maar sommige analisten kunnen het zeepbel-scenario met keiharde cijfers aantonen, meer bepaald met het 200-weekly moving average.

De S&P 500 noteert namelijk 34% boven dat 200-weekly moving average en dat is in de afgelopen 20 jaar op geen enkel ander moment het geval is geweest. Wall Street is met andere woorden nog meer overgewaardeerd dan in 2007 het geval was en dus is een crash van ongeziene afmetingen onvermijdelijk.

De Amerikaanse centrale bank heeft namelijk de grootste zeepbel aller tijden geblazen, waarbij dus nogmaals de superlatieven bovengehaald worden. Maar sommige analisten kunnen het zeepbel-scenario met keiharde cijfers aantonen, meer bepaald met het 200-weekly moving average. De S&P 500 noteert namelijk 34% boven dat 200-weekly moving average en dat is in de afgelopen 20 jaar op geen enkel ander moment het geval is geweest. Wall Street is met andere woorden nog meer overgewaardeerd dan in 2007 het geval was en dus is een crash van ongeziene afmetingen onvermijdelijk.