Economen, fund managers, traders, market pundits en zelfs de gewone beleggers stellen onthutst vast dat we in een volledig kunstmatige wereld bewegen. Het is echter onmogelijk om die wereld te verlaten, dus doet iedereen maar dapper zijn best om te doen alsof er niets aan de hand is.

In feite leeft ons financieel systeem echter met een revolver tegen het hoofd, het fatale schot kan elk moment afgaan. Staan we aan de vooravond van het einde van het zeepbellentijdperk? David Stockman gelooft van wel, hij is er van overtuigd dat we binnenkort de rekening krijgen voor decennialang zeepbellen blazen.

Economen, fund managers, traders, market pundits en zelfs de gewone beleggers stellen onthutst vast dat we in een volledig kunstmatige wereld bewegen. Het is echter onmogelijk om die wereld te verlaten, dus doet iedereen maar dapper zijn best om te doen alsof er niets aan de hand is. In feite leeft ons financieel systeem echter met een revolver tegen het hoofd, het fatale schot kan elk moment afgaan. Staan we aan de vooravond van het einde van het zeepbellentijdperk? David Stockman gelooft van wel, hij is er van overtuigd dat we binnenkort de rekening krijgen voor decennialang zeepbellen blazen.