Richard Bernstein van Richard Bernstein Advisors is van mening dat dit nog heel lang kan duren. Staan we aan de vooravond van de grootste bull markt uit de geschiedenis?, zo luidt de vraag die hij zichzelf stelt. Volgens Bernstein luidt het antwoord op deze vraag 'ja'.

Inderdaad blijven de beleggers zich zorgen maken over inflatie, schulden, tekorten op de begrotingen, afbrokkelende winstmarges, trage economische groei enzovoort.

Het is echter precies een kenmerk van grote bullmarkets dat ze worden gekenmerkt door vrees, onzekerheid en argwaan. Tegen die achtergrond kunnen we inderdaad de grootste bull markt uit de geschiedenis beleven.

Richard Bernstein van Richard Bernstein Advisors is van mening dat dit nog heel lang kan duren. Staan we aan de vooravond van de grootste bull markt uit de geschiedenis?, zo luidt de vraag die hij zichzelf stelt. Volgens Bernstein luidt het antwoord op deze vraag 'ja'. Inderdaad blijven de beleggers zich zorgen maken over inflatie, schulden, tekorten op de begrotingen, afbrokkelende winstmarges, trage economische groei enzovoort. Het is echter precies een kenmerk van grote bullmarkets dat ze worden gekenmerkt door vrees, onzekerheid en argwaan. Tegen die achtergrond kunnen we inderdaad de grootste bull markt uit de geschiedenis beleven.