Eén van de grootste doemdenkers is zonder enige twijfel Brent Johnson van Santiago Capital. Hij voorspelt inderdaad een zware financiële ramp die op ons afkomt en die werd veroorzaakt door de roekeloze politiek die de centrale banken in de afgelopen jaren hebben gevoerd.

Johnson zou maar al te graag willen dat de beurzen in de komende 40 jaar blijven stijgen zoals ze dat in de afgelopen 5 jaar hebben gedaan, maar dat is volgens hem gewoon onmogelijk. Hij roept iedere belegger op om voor dekking te zorgen wanneer de zaken de verkeerde kant uitgaan.

Eén van de grootste doemdenkers is zonder enige twijfel Brent Johnson van Santiago Capital. Hij voorspelt inderdaad een zware financiële ramp die op ons afkomt en die werd veroorzaakt door de roekeloze politiek die de centrale banken in de afgelopen jaren hebben gevoerd. Johnson zou maar al te graag willen dat de beurzen in de komende 40 jaar blijven stijgen zoals ze dat in de afgelopen 5 jaar hebben gedaan, maar dat is volgens hem gewoon onmogelijk. Hij roept iedere belegger op om voor dekking te zorgen wanneer de zaken de verkeerde kant uitgaan.