Gagliano merkte op dat de verwachte stijging van het aantal bestellingen voor distributeurs van staal zich voorlopig nog niet heeft gematerialiseerd. Recent zijn de staalprijzen hersteld, anticiperend op een economische opleving.

Gagliano stelt echter vast dat de voorraden bij de distributeurs zich opstapelen, hetgeen kan betekenen dat de vraag naar staal voorlopig nog niet echt aantrekt. In de VS kopen de distributeurs ongeveer een derde van de totale staalproductie.

De aandelen van Steel Corporation verloren gisteren op Wall Street zowat 7,50%, die van Nucor 4,50% en AK Steel Holding Corporation stond bij het slot van de handel 7,60% in het rood.

Gagliano merkte op dat de verwachte stijging van het aantal bestellingen voor distributeurs van staal zich voorlopig nog niet heeft gematerialiseerd. Recent zijn de staalprijzen hersteld, anticiperend op een economische opleving. Gagliano stelt echter vast dat de voorraden bij de distributeurs zich opstapelen, hetgeen kan betekenen dat de vraag naar staal voorlopig nog niet echt aantrekt. In de VS kopen de distributeurs ongeveer een derde van de totale staalproductie. De aandelen van Steel Corporation verloren gisteren op Wall Street zowat 7,50%, die van Nucor 4,50% en AK Steel Holding Corporation stond bij het slot van de handel 7,60% in het rood.