Het rendement tussen Duitse staatsobligaties enerzijds en Franse en Duitse staatsobligaties anderzijds steeg eveneens, ondanks het feit dat de rendementen op Franse staatsobligaties vrijwel stabiel bleven.

Dat de spreads met Franse en Oostenrijkse staatsobligaties toenam, heeft vooral te maken met de vrees dat Standard & Poor's de kredietrating van beide landen wil verlagen.

De spread tussen Duitse en Franse obligaties bedraagt nu 123 basispunten, die tussen Duitse en Oostenrijkse 112 basispunten.

Het rendement tussen Duitse staatsobligaties enerzijds en Franse en Duitse staatsobligaties anderzijds steeg eveneens, ondanks het feit dat de rendementen op Franse staatsobligaties vrijwel stabiel bleven. Dat de spreads met Franse en Oostenrijkse staatsobligaties toenam, heeft vooral te maken met de vrees dat Standard & Poor's de kredietrating van beide landen wil verlagen. De spread tussen Duitse en Franse obligaties bedraagt nu 123 basispunten, die tussen Duitse en Oostenrijkse 112 basispunten.