De spread tussen Italiaanse en Belgische staatsobligaties werd kleiner en bedroeg nog 39 basispunten. Op 31 augustus bedroeg die spread nog 100 basispunten.

Algemeen wordt aangenomen dat het rendement op de Belgische staatsobligaties zich tussen de Franse en de Italiaanse rendementen mag bevinden.

Anderzijds is de spread tussen de Belgische en de Duitse staatsobligaties opnieuw toegenomen. Die spread bedroeg gisteren nog 89 basispunten, of het laagste niveau sinds 19 november. Ten opzichte van de dag voordien was er sprake van een daling van de spread met 11 basispunten.

De spread tussen Italiaanse en Belgische staatsobligaties werd kleiner en bedroeg nog 39 basispunten. Op 31 augustus bedroeg die spread nog 100 basispunten. Algemeen wordt aangenomen dat het rendement op de Belgische staatsobligaties zich tussen de Franse en de Italiaanse rendementen mag bevinden. Anderzijds is de spread tussen de Belgische en de Duitse staatsobligaties opnieuw toegenomen. Die spread bedroeg gisteren nog 89 basispunten, of het laagste niveau sinds 19 november. Ten opzichte van de dag voordien was er sprake van een daling van de spread met 11 basispunten.