Donderdag bedroeg die spread nog 176 basispunten, of een daling met 13 basispunten ten opzichte van de dag voordien. In de loop van de sessie was die spread even opgelopen tot 204 basispunten. Het was voor het eerst dat de spread meer dan 2% bedroeg.

Het rendement op 10-jarige Duitse staatsobligaties bedroeg gisteren nog 1,88%, of een stijging met 7 basispunten. Inmiddels vrezen steeds meer analisten dat de markt van Duitse staatsobligaties een zeepbel is geworden die vroeg of laat kan ontploffen.

Donderdag bedroeg die spread nog 176 basispunten, of een daling met 13 basispunten ten opzichte van de dag voordien. In de loop van de sessie was die spread even opgelopen tot 204 basispunten. Het was voor het eerst dat de spread meer dan 2% bedroeg. Het rendement op 10-jarige Duitse staatsobligaties bedroeg gisteren nog 1,88%, of een stijging met 7 basispunten. Inmiddels vrezen steeds meer analisten dat de markt van Duitse staatsobligaties een zeepbel is geworden die vroeg of laat kan ontploffen.