Cagdas Aksu, fixed-income analist bij Barclays Capital in Londen, is van mening dat het vertrouwen in Europese perifere obligaties van dag tot dag afneemt. De markt bevindt zich steeds meer in een risk-off mode.

België veilde gisteren met succes staatsobligaties met een looptijd van drie en zes maanden, in totaal voor een bedrag van 2,75 miljard euro.

Dat is slechts iets minder dan de 2,80 miljard euro waar op gemikt was. De belangstelling overtrof voor de obligaties met een looptijd van drie maanden 2,03 het aanbod, waar dat vorige keer maar 1,20 keer was.

Cagdas Aksu, fixed-income analist bij Barclays Capital in Londen, is van mening dat het vertrouwen in Europese perifere obligaties van dag tot dag afneemt. De markt bevindt zich steeds meer in een risk-off mode. België veilde gisteren met succes staatsobligaties met een looptijd van drie en zes maanden, in totaal voor een bedrag van 2,75 miljard euro. Dat is slechts iets minder dan de 2,80 miljard euro waar op gemikt was. De belangstelling overtrof voor de obligaties met een looptijd van drie maanden 2,03 het aanbod, waar dat vorige keer maar 1,20 keer was.