Beide apparaten maken deel uit van de groeiende reeks Samsung-producten die S-Voice aan boord hebben.

De aankondiging van vandaag is ook in een ander opzicht een mijlpaal: voor het eerst wordt technologie die steunt op intelligente spraaksystemen van Nuance gebruikt in apparaten die op het lichaam worden gedragen.

Dit sluit aan bij de strategie om de Nuance Cloud Services verder uit te breiden.

Samsung integreert de spraaktechnologie van Nuance in zijn mobiele telefoons, tablets, tv's en nu dus ook horloges. Nuance creëert met zijn spraaktechnologie een enorm intuïtieve en natuurlijke interface.

Nuance loopt op dit domein al lang voorop. Zijn spraak-, tekst- en bewegingstechnologieën creëren intelligente systemen die mensen gemakkelijker toegang geven tot diensten en informatie.

Nuance en Samsung slagen er samen in om gebruikers op een eenvoudige, moeiteloze en gepersonaliseerde manier te laten omgaan met hun mobiele toestellen, waarbij Android de voorkeuren van de consument begrijpt en zich eraan aanpast.

Beide apparaten maken deel uit van de groeiende reeks Samsung-producten die S-Voice aan boord hebben. De aankondiging van vandaag is ook in een ander opzicht een mijlpaal: voor het eerst wordt technologie die steunt op intelligente spraaksystemen van Nuance gebruikt in apparaten die op het lichaam worden gedragen. Dit sluit aan bij de strategie om de Nuance Cloud Services verder uit te breiden. Samsung integreert de spraaktechnologie van Nuance in zijn mobiele telefoons, tablets, tv's en nu dus ook horloges. Nuance creëert met zijn spraaktechnologie een enorm intuïtieve en natuurlijke interface. Nuance loopt op dit domein al lang voorop. Zijn spraak-, tekst- en bewegingstechnologieën creëren intelligente systemen die mensen gemakkelijker toegang geven tot diensten en informatie. Nuance en Samsung slagen er samen in om gebruikers op een eenvoudige, moeiteloze en gepersonaliseerde manier te laten omgaan met hun mobiele toestellen, waarbij Android de voorkeuren van de consument begrijpt en zich eraan aanpast.