De beleggers besteedden vooral aandacht aan de toespraak van FED-voorzitter Ben Bernanke. Die verklaarde vanmiddag dat de aankoop van staatsobligaties door de Amerikaanse centrale bank bedoeld is om de credit spread te verkleinen.

Volgens Steven Rattner, adviseur van de Amerikaanse regering voor de autosector, zal het eerder aangegeven bedrag van 21,60 miljard dollar niet volstaan om General Motors en Chrysler te redden. Er zou veel meer geld nodig zijn om de twee autobedrijven het hoofd boven water te helpen houden.

De beleggers besteedden vooral aandacht aan de toespraak van FED-voorzitter Ben Bernanke. Die verklaarde vanmiddag dat de aankoop van staatsobligaties door de Amerikaanse centrale bank bedoeld is om de credit spread te verkleinen. Volgens Steven Rattner, adviseur van de Amerikaanse regering voor de autosector, zal het eerder aangegeven bedrag van 21,60 miljard dollar niet volstaan om General Motors en Chrysler te redden. Er zou veel meer geld nodig zijn om de twee autobedrijven het hoofd boven water te helpen houden.