Speculatief worden goudmijnaandelen zodoende opnieuw interessant, want Finlayson verwacht dat er nog meer vuurwerk in de sector zal komen. In de afgelopen zes maanden stonden de activiteiten op een ongemeen hoog niveau en dat zal nog wel even zo blijven.

Op de jaarlijkse Diggers & Dealers Conference die in het Australisch Kalgoorlie plaatsvond, heerste dan ook een speculatief sfeertje. Iedereen beloerde elkaar, want de prooi van vandaag kan de jager van morgen zijn en vice versa. Dit jaar werden er in de sector al voor een bedrag van 14 miljard dollar aan deals afgesproken.

Speculatief worden goudmijnaandelen zodoende opnieuw interessant, want Finlayson verwacht dat er nog meer vuurwerk in de sector zal komen. In de afgelopen zes maanden stonden de activiteiten op een ongemeen hoog niveau en dat zal nog wel even zo blijven. Op de jaarlijkse Diggers & Dealers Conference die in het Australisch Kalgoorlie plaatsvond, heerste dan ook een speculatief sfeertje. Iedereen beloerde elkaar, want de prooi van vandaag kan de jager van morgen zijn en vice versa. Dit jaar werden er in de sector al voor een bedrag van 14 miljard dollar aan deals afgesproken.