Dat betekent volgens Russell niet meer of niet minder dan dat de speculatieve interesse voor goud toeneemt. Die interesse wordt door een aantal factoren gestimuleerd.

Zo wijzen een aantal sentimentsindicatoren in de richting van een verdere stijging van de goudprijs. De Hulbert Gold Newsletter Sentiment Index (HGNSI) is afgelopen week met 11,40% gestegen tot 55,30%

MarketVane's Bullish Consensus voor goud staat momenteel op 79%, of een stijging met 5%. Volgens Russell hoeven deze stijgingen er niet noodzakelijk op te wijzen dat het goud te duur is.

Dat betekent volgens Russell niet meer of niet minder dan dat de speculatieve interesse voor goud toeneemt. Die interesse wordt door een aantal factoren gestimuleerd. Zo wijzen een aantal sentimentsindicatoren in de richting van een verdere stijging van de goudprijs. De Hulbert Gold Newsletter Sentiment Index (HGNSI) is afgelopen week met 11,40% gestegen tot 55,30% MarketVane's Bullish Consensus voor goud staat momenteel op 79%, of een stijging met 5%. Volgens Russell hoeven deze stijgingen er niet noodzakelijk op te wijzen dat het goud te duur is.