Hewlett-Packard noteert licht hoger, de geruchten over een mogelijke machtsgreep door de raider Carl Icahn lijken een stille dood te zijn gestorven.

Dat er iets moet gebeuren met de producent van computers en printers zal echter duidelijk zijn, zo kan het niet langer verder.

Kevin Giddis van Raymond James/Morgan Keegan waarschuwde vanmiddag op zijn beurt voor een nieuwe recessie wanneer er geen oplossing wordt gevonden voor de fiscale klip. Zo'n oplossing lijkt nog altijd ver weg te zijn, voorlopig zit er weinig schot in de zaak.

Hewlett-Packard noteert licht hoger, de geruchten over een mogelijke machtsgreep door de raider Carl Icahn lijken een stille dood te zijn gestorven. Dat er iets moet gebeuren met de producent van computers en printers zal echter duidelijk zijn, zo kan het niet langer verder. Kevin Giddis van Raymond James/Morgan Keegan waarschuwde vanmiddag op zijn beurt voor een nieuwe recessie wanneer er geen oplossing wordt gevonden voor de fiscale klip. Zo'n oplossing lijkt nog altijd ver weg te zijn, voorlopig zit er weinig schot in de zaak.