Inmiddels lopende financieringskosten voor Italië alsmaar op. Het land moest vandaag 3,972% rente betalen op staatsobligaties met een looptijd van één jaar. Dat is 2,34% meer dan tijdens de vorige veiling van obligaties met dezelfde looptijd die op 15 mei plaatsvond.

Het spreekt voor zichzelf dat dergelijke situatie niet langer houdbaar is, zodat er vol hoop richting Europa wordt gekeken. De Europese beurzen sloten vandaag meestal lager, maar de verliezen bleven per saldo beperkt. De euro liet zelfs een vrij stevige stijging optekenen.

Marc Hellemans wordt CFO van Cofinimmo

Aansluitend op het persbericht van 30 maart jl. dat de benoeming van Jean-Edouard Carbonnelle tot Chief Executive Officer aankondigde, benoemde de Raad van Bestuur van Cofinimmo op 07 juni 2012, Marc Hellemans, Head of Corporate Finance and International Development, tot Chief Financial Officer en Lid van het Directiecomité, onder voorbehoud van de goedkeuring door de FSMA.

Marc Hellemans trad in september 2000 in dienst bij Cofinimmo. Voordien was hij van 1996 tot 2000, Senior Auditor bij Deloitte.

Marc Hellemans is commercieel ingenieur (Solvay Business School 1996) en volgde het International Executive Program (IEP May-July 2006) van INSEAD.

Inmiddels lopende financieringskosten voor Italië alsmaar op. Het land moest vandaag 3,972% rente betalen op staatsobligaties met een looptijd van één jaar. Dat is 2,34% meer dan tijdens de vorige veiling van obligaties met dezelfde looptijd die op 15 mei plaatsvond. Het spreekt voor zichzelf dat dergelijke situatie niet langer houdbaar is, zodat er vol hoop richting Europa wordt gekeken. De Europese beurzen sloten vandaag meestal lager, maar de verliezen bleven per saldo beperkt. De euro liet zelfs een vrij stevige stijging optekenen.Marc Hellemans wordt CFO van Cofinimmo Aansluitend op het persbericht van 30 maart jl. dat de benoeming van Jean-Edouard Carbonnelle tot Chief Executive Officer aankondigde, benoemde de Raad van Bestuur van Cofinimmo op 07 juni 2012, Marc Hellemans, Head of Corporate Finance and International Development, tot Chief Financial Officer en Lid van het Directiecomité, onder voorbehoud van de goedkeuring door de FSMA. Marc Hellemans trad in september 2000 in dienst bij Cofinimmo. Voordien was hij van 1996 tot 2000, Senior Auditor bij Deloitte. Marc Hellemans is commercieel ingenieur (Solvay Business School 1996) en volgde het International Executive Program (IEP May-July 2006) van INSEAD.