Ook de euro ligt goed op koers, de Europese eenheidsmunt noteert opnieuw boven het niveau van 1,28 dollar. Het sentiment wordt positief beïnvloed door de hoop op een uiteindelijke akkoord over Griekenland. Mogelijk wordt begin december de volgende schijf van hulp beschikbaar gesteld.

Daarnaast is er natuurlijk ook nog de hoop op een bestand tussen Israël en Hamas wat betreft een bestand in de oorlogshandelingen.

Dat bestand zou om middernacht ingaan, hoewel nog moet worden afgewacht of de strijdende partijen zich er gaan zullen houden.

Ook de euro ligt goed op koers, de Europese eenheidsmunt noteert opnieuw boven het niveau van 1,28 dollar. Het sentiment wordt positief beïnvloed door de hoop op een uiteindelijke akkoord over Griekenland. Mogelijk wordt begin december de volgende schijf van hulp beschikbaar gesteld. Daarnaast is er natuurlijk ook nog de hoop op een bestand tussen Israël en Hamas wat betreft een bestand in de oorlogshandelingen. Dat bestand zou om middernacht ingaan, hoewel nog moet worden afgewacht of de strijdende partijen zich er gaan zullen houden.