Jonge huisgezinnen zijn daarom gedwongen om elders te gaan wonen, iets wat geen goede zaak is voor de Britse bedrijfswereld. Speculatie in Londens vastgoed werkt namelijk brain drain in de hand, want zelfs de hooggeschoolden verdienen onvoldoende om zich nog in de buurt van Londen te kunnen vestigen.

Inmiddels wordt de druk op de overheid sterker en sterker om iets te doen aan het probleem van het peperdure vastgoed. Vraag is echter wat Mark Carney, de nieuwe Canadese voorzitter van de Bank of England, concreet kan doen om de vastgoedprijzen te laten zakken.

Jonge huisgezinnen zijn daarom gedwongen om elders te gaan wonen, iets wat geen goede zaak is voor de Britse bedrijfswereld. Speculatie in Londens vastgoed werkt namelijk brain drain in de hand, want zelfs de hooggeschoolden verdienen onvoldoende om zich nog in de buurt van Londen te kunnen vestigen. Inmiddels wordt de druk op de overheid sterker en sterker om iets te doen aan het probleem van het peperdure vastgoed. Vraag is echter wat Mark Carney, de nieuwe Canadese voorzitter van de Bank of England, concreet kan doen om de vastgoedprijzen te laten zakken.