Bij de beleggers is de bezorgdheid omtrent de Europese schuldencrisis opnieuw toegenomen. Daarnaast geven de bedrijfsresultaten niet dadelijk aanleiding tot veel optimisme. Hennes & Mauritz maakte tegenvallende kwartaalcijfers bekend en noteert dan ook duidelijk lager.

In Brussel is het sentiment eveneens afwachtend, met een winst die voor de BEL 20 beperkt blijft tot fracties van een procent. De index kan zodoende standhouden boven 2600.

Het nieuws over een mogelijke samenwerking met de Franse postbank duwt de koers van Dexia hoger. KBC noteert anderzijds in het rood.

Bij de beleggers is de bezorgdheid omtrent de Europese schuldencrisis opnieuw toegenomen. Daarnaast geven de bedrijfsresultaten niet dadelijk aanleiding tot veel optimisme. Hennes & Mauritz maakte tegenvallende kwartaalcijfers bekend en noteert dan ook duidelijk lager. In Brussel is het sentiment eveneens afwachtend, met een winst die voor de BEL 20 beperkt blijft tot fracties van een procent. De index kan zodoende standhouden boven 2600. Het nieuws over een mogelijke samenwerking met de Franse postbank duwt de koers van Dexia hoger. KBC noteert anderzijds in het rood.