Die bezorgdheid heeft hoofdzakelijk betrekking op de politiek en op de economische weerstand, meer bepaald de oplopende werkloosheid. De index viel met 11 punten terug tot -18, of het laagste niveu sinds juni 2009.

Die maand bereikte de index een historisch dieptepunt op -20, nadat de S&P 500 een dieptepunt voor de afgelopen 12 jaar bereikte. De index is opnieuw in negatief territorium teruggevallen na 12 maanden op rij een neutrale notering te hebben gekregen.

George Walper, president van Spectrem Group, is van mening dat Spectrem Millionaire Investor Confidence een betrouwbare barometer is omdat de miljonairs de gang van zaken op de financiële markten meestal op de voet volgen. Zij hebben met andere woorden een goed zicht op de situatie.

Die bezorgdheid heeft hoofdzakelijk betrekking op de politiek en op de economische weerstand, meer bepaald de oplopende werkloosheid. De index viel met 11 punten terug tot -18, of het laagste niveu sinds juni 2009. Die maand bereikte de index een historisch dieptepunt op -20, nadat de S&P 500 een dieptepunt voor de afgelopen 12 jaar bereikte. De index is opnieuw in negatief territorium teruggevallen na 12 maanden op rij een neutrale notering te hebben gekregen. George Walper, president van Spectrem Group, is van mening dat Spectrem Millionaire Investor Confidence een betrouwbare barometer is omdat de miljonairs de gang van zaken op de financiële markten meestal op de voet volgen. Zij hebben met andere woorden een goed zicht op de situatie.