Hieronder vallen Ahold, Royal Dutch Shell, DSM, Philips maar ook Imtech. Het rendement van deze index is sinds de inhuldiging van Koningin Beatrix 6,3%. Dat is exclusief dividend.

Steentjes schat in dat als dat wordt meegenomen het rendement boven de 10% uitkomt. En dat is beter dan de AEX niet alleen wat rendement maar ook de beweeglijkheid. Niet vreemd want in de Koningsindex komen alleen bedrijven voor die lange tijd bestaan en van onbesproken gedrag zijn.

Oftewel een goed management hebben en een visie voor de langere termijn. En daar komt het bij beleggen toch simpelweg op neer. Om die reden zal de koningsindex onder WA het ook beter doen dan de AEX. Alhoewel natuurlijk niet zo goed als deze het had gedaan onder Willem I.

Hieronder vallen Ahold, Royal Dutch Shell, DSM, Philips maar ook Imtech. Het rendement van deze index is sinds de inhuldiging van Koningin Beatrix 6,3%. Dat is exclusief dividend. Steentjes schat in dat als dat wordt meegenomen het rendement boven de 10% uitkomt. En dat is beter dan de AEX niet alleen wat rendement maar ook de beweeglijkheid. Niet vreemd want in de Koningsindex komen alleen bedrijven voor die lange tijd bestaan en van onbesproken gedrag zijn. Oftewel een goed management hebben en een visie voor de langere termijn. En daar komt het bij beleggen toch simpelweg op neer. Om die reden zal de koningsindex onder WA het ook beter doen dan de AEX. Alhoewel natuurlijk niet zo goed als deze het had gedaan onder Willem I.