In april waren al de eerste geruchten opgedoken over een mogelijke beursgang. Sonos zou er miljoenen dollars mee willen ophalen, wat het bedrijf zou waarderen op 2,5 tot 3 miljard dollar.

Als een van de risico's bij de beursgang noemt Sonos de 'uiterst competitieve en snel evoluerende' markt.

Concurrentie komt er van onder meer Bang & Olufsen, Samsung, Amazon, Apple en Google.

Uit de documenten die Sonos indiende voor de beursgang, blijkt dat het bedrijf vorig jaar een nettoverlies leed van 14,2 miljoen dollar op een omzet van 992,5 miljoen dollar. Het is nog niet duidelijk wanneer de beursgang precies zal plaatsvinden.

In april waren al de eerste geruchten opgedoken over een mogelijke beursgang. Sonos zou er miljoenen dollars mee willen ophalen, wat het bedrijf zou waarderen op 2,5 tot 3 miljard dollar. Als een van de risico's bij de beursgang noemt Sonos de 'uiterst competitieve en snel evoluerende' markt. Concurrentie komt er van onder meer Bang & Olufsen, Samsung, Amazon, Apple en Google. Uit de documenten die Sonos indiende voor de beursgang, blijkt dat het bedrijf vorig jaar een nettoverlies leed van 14,2 miljoen dollar op een omzet van 992,5 miljoen dollar. Het is nog niet duidelijk wanneer de beursgang precies zal plaatsvinden.