In de komende dagen komen opnieuw heel wat bedrijven met kwartaalcijfers. Op Wall Street zal de stroom langzamerhand beginnen op te drogen, maar aan deze kant van de Atlantische Oceaan zijn er nog heel wat bedrijven die moeten komen rapporteren.

Vandaag bleef het nog even rustig, maar morgen staan alvast de cijfers van Aedifica op de agenda. Woensdag wordt een belangrijke dag met de resultaten van Ageas, terwijl in Nederland onder andere Akzo Nobel, DSM en Exact verslag komen uitbrengen over afgelopen kwartaal.

Donderdag is de drukste dag van de week, met de cijfers van Befimmo, EVS, GIMV, Kinepolis en Unit 4. Vrijdag wordt de week afgesloten met de cijfers van Banimmo, Leasinvest, SES en Wessanen.

In de komende dagen komen opnieuw heel wat bedrijven met kwartaalcijfers. Op Wall Street zal de stroom langzamerhand beginnen op te drogen, maar aan deze kant van de Atlantische Oceaan zijn er nog heel wat bedrijven die moeten komen rapporteren. Vandaag bleef het nog even rustig, maar morgen staan alvast de cijfers van Aedifica op de agenda. Woensdag wordt een belangrijke dag met de resultaten van Ageas, terwijl in Nederland onder andere Akzo Nobel, DSM en Exact verslag komen uitbrengen over afgelopen kwartaal. Donderdag is de drukste dag van de week, met de cijfers van Befimmo, EVS, GIMV, Kinepolis en Unit 4. Vrijdag wordt de week afgesloten met de cijfers van Banimmo, Leasinvest, SES en Wessanen.