Daarenboven verklaarde de Griekse financieminister Wolfgang Schaüble dat Griekenland stelselmatig faalt in het realiseren van de opgelegde doelstellingen. Daardoor verkleint de kans dat het tweede reddingspakket later deze week zal toegekend worden.

Huw Worthington, fixed-income strategist bij Barclays Capital in Londen, is van mening dat de markt steeds nerveuzer wordt met betrekking tot Griekenland. Het land moet niet alleen de buiksriem aansnoeren, maar zich ook aan de gemaakte afspraken houden.

Daarenboven verklaarde de Griekse financieminister Wolfgang Schaüble dat Griekenland stelselmatig faalt in het realiseren van de opgelegde doelstellingen. Daardoor verkleint de kans dat het tweede reddingspakket later deze week zal toegekend worden. Huw Worthington, fixed-income strategist bij Barclays Capital in Londen, is van mening dat de markt steeds nerveuzer wordt met betrekking tot Griekenland. Het land moet niet alleen de buiksriem aansnoeren, maar zich ook aan de gemaakte afspraken houden.